Fotoboek

« Terug naar albums

Werkweek Londen

September 2016

Met 4 HAVO naar Londen

We zijn op kamp naar Londen geweest en het was heeeeel leuk. Eerst moesten we met de trein. De trein reed onder het water naar Engeland. Toen moesten we met de metro, die in Londen de tjoep heet. Het was heel warm met de koffers. Toen hebben we in Londen gewandeld en Jacob liep steeds voorop op blote voeten.

We mochten zelf weten wanneer we gingen slapen op onze kamer, maar Niels en Gijs en Olga en ik bleven wakker tot het bij alle kamers stil was. En dat was soms best laat! We hebben heel veel gedaan. We hebben gewinkeld, gelopen, museum, kostschool, kunstschool, musical, en nog veel meer. Het was heel warm en Nana had een zonnesteek.

Donderdag gingen we allemaal eten bij een Chinees en hebben we gezongen voor Ilse die 17 jaar werd. Daarna gingen we met Gijs naar een pub met een goochelaar die niet kwam. En we moesten iedere keer heel erg lang op Orson en Tarik wachten, wat die zijn alleen maar bezig om elkaar te filmen, en dan verdwalen ze steeds. En vlak voordat we op de terugreis gingen liet Tarik nog keihard een bord op de grond stukvallen, en we riepen allemaal tegelijk heel erg hard TAAAA-RIK !!!!!!! O ja, Arturo en Jahcysha gingen nog dansen op muziek in de metro. Gelukkig had niemand een been gebroken.

Koen (48)