INTAKE groep 8

Intake 

Het IVKO is een vakschool. Alleen leerlingen met een sterke motivatie voor kunstonderwijs passen op het IVKO. Als je het IVKO op je voorkeurslijst wilt plaatsen, moet je deelnemen aan een intakemiddag. Leerlingen tonen tijdens de intake middels hun voorbereide portfolio en het uitvoeren van creatieve opdrachten ter plekke aan dat zij interesse hebben in meerdere kunstvakken. De intakes vinden plaats op 7, 14 en 21 februari 2018 van 13.30 tot 16.30u. Vanaf januari 2018 kan er via de website ingeschreven worden.

Snel na de intake hoor je of je past bij deze vakschool en of je het IVKO op je voorkeurslijst mag zetten. Ook als het IVKO niet je eerste keuze is, moet je een intake doen.

Als overgangsregeling hebben bij gelijke geschiktheid  kinderen van een Montessori-, Jenaplan- of kunstmagneetschool voorrang; dit geldt ook voor kinderen van werknemers die in schooljaar 2009/2010 of eerder in dienst zijn getreden.  

Het IVKO neemt ook deel aan de DAMU-regeling. Dat is een speciale wet die het mogelijk maakt dat talentvolle scholieren het voortgezet onderwijs kunnen combineren met een op de beroepspraktijk gerichte vooropleiding voor dans en muziek.

INTAKEMIDDAGEN
(aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 1 week voor de laatste intakemiddag)

  • woensdag 7 februari van 13.30 tot 16.30 uur
  • woensdag 14 februari van 13.30 tot 16.30 uur
  • woensdag 21 februari van 13.30 tot 16.30 uur

Meld je aan door onderstaand aanmeldformulier in te vullen en retour te mailen naar ivko@msa.nl:

AANMELDFORMULIER INTAKEMIDDAG (binnenkort beschikbaar)

Tijdens de intakemiddag toon je aan dat je interesse hebt in meerdere kunstvakken door middel van het maken van een aantal opdrachten, download hiervoor het boekje "intakemiddag" (binnenkort beschikbaar).
Voor thuis: vul je vragenlijst alvast in, stel je portfolio samen en maak je de thuisopdracht. De rest doen we op school tijdens de intakemiddag.

Heel belangrijk: dit boekje neem je met je mee tijdens de intakemiddag!

Klik hier voor informatie over aanmelden op het IVKO