IVKO-week 2018!

Gepubliceerd op 21 december 2018 « Terug naar nieuwsoverzicht

De afgelopen dagen hebben de leerlingen zich tijdens de IVKO-week creatief uitgeleefd! Muurschilderen, rappen, installaties maken van tl-buizen en bouwlampen, programmeren, kijkkastjes bouwen en decoreren, stopmotion filmpjes maken, experimenteren met geluid, dans, theater en nog veel meer. Heel veel verschillende disciplines kwamen aan bod.

Het thema van dit jaar was Anders dan ik en dit jaar ging het ook helemaal anders dan anders. De leerlingen volgden de afgelopen dagen een meerdaagse zelfgekozen workshop en werkten daarbij aan een eindproduct. De workshops werden begeleid door externe kunstenaars/makers en vaak vonden deze workshops ook plaats op een locatie buiten school. Veel van de betrokken kunstenaars/makers hadden hun eigen atelierruimte, studio of broedplaats beschikbaar gesteld. Een mooie kans voor de leerlingen om kennis te maken met de makers in de stad.

En wat was het een succesvolle week! Zojuist hebben de leerlingen hun eindproducten gepresenteerd en de resultaten waren geweldig, spectaculair, grappig en mooi.

 

Hieronder een kleine sfeerimpressie van de afgelopen week. Het beeldmateriaal gemaakt door de fotograaf volgt nog.