Online open dagen & Intake

Online open dagen

‚ÄčAlle online open dagen zijn al geweest. Mocht je de livestreams hebben gemist of wil je de livestream nog een keer bekijken dan kan dat hieronder!

Aanmelden voor de intake

Vakschool: een afwijkende procedure

Het IVKO is een vakschool en staat in de Amsterdamse Kernprocedure ook als zodanig vermeld. De vakscholen wijken in de aanmeld- en intakeprocedure af van de reguliere VO-scholen in Amsterdam. Als vakschool organiseren we, naast de reguliere open dagen, extra intakemomenten. Deelname aan zo’n intake is een verplicht onderdeel op weg naar plaatsing op onze school, zoals dat ook voor de andere vakscholen geldt. Op zo’n moment willen we graag zien waarom een leerling voor kunstonderwijs kiest en wat de leerling op creatief en kunstzinnig gebied in zijn of haar mars heeft. Leerlingen die een brede interesse in kunst en creativiteit hebben plus een onderzoekende houding, passen bij onze school. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. De intakgesprekken vinden plaats in december, januari en februari.

Meer informatie over deze afwijkende procedure vind hier!

Het IVKO bij jou op school?

Vind jij het IVKO een hele leuke school en zou je dat ook graag aan je klasgenoten laten weten? Dan kan jij, je juf of meester contact met ons opnemen. We horen het namelijk graag als we daarbij kunnen helpen. Veel IVKO-leerlingen vinden het heel leuk om hun oude basisschool te bezoeken voor een presentatie. 
Stuur een mailtje naar ivko@msa.nl en we brengen een bezoek op maat.